Wij verhuren 'Faces of the World', oftewel prachtige art foto's, in regio Amsterdam. Onze art foto's zijn gedrukt op hoogwaardig fotopapier, afgewerkt met een acryllaag en verstevigd met een alu-dibond achterplaat. Dit maakt dat de beelden heel intens of juist heel integer zijn, en véél meer dan 'gewoon' een foto. En behalve mooi is het daarnaast heel erg duurzaam. De afwerking, het beeld en het verhaal er achter maakt het gezamenlijk tot een 'piece of art'! 

 

De foto's zijn gemaakt door ons op een van onze wereldreizen. 'Leave only footsteps, take only pictures' is een bekende spreuk. Met onze pictures hebben we echter geprobeerd om de wereld te vangen in al haar gezichten. Vandaar onze bedrijfsnaam. Uiteraard zijn alle foto's gemaakt zonder toegevoegde kleur, geur en smaakstoffen. Oftewel; niets is in scene gezet, alles is authentiek. Dit is gelijk de kracht van onze foto's: Je krijgt 'the real deal' en een inkijkje in de ongefilterde werkelijkheid. 

 

Een art foto kun je al thuis of op kantoor ontvangen voor slechts € 4,95 per week! 

 

Hoe dat kan? Omdat Faces of the World een abonnement aanbiedt op deze art foto's. De werken worden per week verhuurd en gewisseld op afspraak. Er is een ruime keuze uit verschillende foto's en onze collectie wordt regelmatig aangevuld. Wisselen tussen abonnementen is uiteraard mogelijk en je zit nergens aan vast. Abonnementen zijn per maand opzegbaar. Al hopen we natuurlijk dat je dat niet doet. 

 

Wat moet je doen om een art foto aan jouw muur te krijgen?

1. Kies en betaal jouw type abonnement. We hebben vier verschillende abonnementen (S, M, L, XL) die verwijzen naar de maat van het kunstwerk.

2. Selecteer online welk kunstwerk je geleverd wilt krijgen.

3. We nemen telefonisch contact op om een leverings-afspraak te maken en komen zelf bij je langs.

 

Twijfel over welke foto je moet kiezen? Laat dit even weten als we je bellen voor de leverings-afspraak. Vaak kunnen we bij levering meerdere foto's meenemen. zodat je ter plekke kunt kiezen. 

 

Onze art-foto's zijn ook te koop (limited edition). Zie hiervoor verkoop op deze website. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb